Enkelikirkko Taysin lasten teho-osaston hyväksi

Viattomien lasten päivänä sunnuntaina 28. joulukuuta järjestetään enkelikirkkoja ympäri Suomen. Perinne on saanut alkunsa Tampereelta Aleksanterin kirkosta, jonka enkelikirkossa kerätään kolehti Taysin lasten teho-osaston hyväksi.

Taysin lasten teho-osastolla on vuosittain hoidossa 500 lasta, joista nuorimmat ovat vastasyntyneitä ja vanhimmat aikuisiän kynnyksellä olevia akuutisti sairastuneita nuoria. Suurin osa potilaista on alle kouluikäisiä. Lapset tarvitsevat sairautensa vuoksi tarkkaa seurantaa erityislaittein ja korkeatasoista hoitoa toipuakseen vakavasta taudistaan.

– Kaikki meille tulevat lahjoitusvarat käytämme lasten parhaan mahdollisen hoidon toteuttamiseksi laitekantaa uudistamalla, henkilökunnan koulutuksesta ja tehohoidon tutkimuksesta huolehtimalla ja hoitoympäristön viihtyisyyteen panostamalla perheiden parhaaksi, kertoo ylilääkäri Anna-Leena Kuusela.

Aleksanterin kirkon enkelikirkon järjestävät Mannerheimin lastensuojeluliitto ja Tuomiokirkkoseurakunta. Tampereen muut enkelikirkot järjestetään Pispalan, Aitolahden ja Messukylän kirkoissa.

Edellinen artikkeli”Sambian kirkolla ei mitään tekemistä Lähetyshiippakunnan kanssa”
Seuraava artikkeliPartiolaisilta jälleen jouluinen ekoteko

Ei näytettäviä viestejä