Mr Lothar toivottaa kirkon tervetulleeksi erotiikkamessuille

Evankelisluterilainen kirkko osallistuu perjantaina 31. lokakuuta alkaville Sexhibition-messuille omalla osastollaan. Kaapelitehtaalla järjestettävillä erotiikkamessuilla ovat mukana Helsingin ja Vantaan seurakunnat. Asiaa Kotimaa24:lle kommentoi messuilla ”Puuhalavaa” molempina päivinä isännöivä Anssi ”Mr Lothar” Viskari.

Viskari pitää kirkon mukanaoloa messuilla positiivisena asiana.

– Ihan ensimmäinen reaktioni, kun näin messujen sivuilta, että kirkkokin on edustettuna messuilla, oli ihmetys. Sitten kun ajattelin asiaa tarkemmin, tulin siihen tulokseen että ihan hyvä juttu, Viskari toteaa Kotimaa24:lle.

Messujen avajaispäivänä Sexhibitionissa on paikalla Vantaan seurakuntien perheneuvoja ja seksuaaliterapeutti Paula Ruotsalainen sekä Tikkurilan seurakunnan seurakuntapastori ja psykoterapeuttiopiskelija Toni Fagerholm.

– Uskon, että heiltä saa vastauksia monenlaisiin seksuaalisuuteen sekä parisuhteeseen liittyviin kysymyksiin. Kyse ei ole siis pelkistä uskonasioista, mutta varmasti niihinkin saa tarvittaessa vastauksen, Viskari sanoo.

Viskari alias Mr Lothar avustajineen nähdään molempina päivinä messujen päälavallakin. Hän ei sulje pois ajatusta, että kävisi itsekin tervehtimässä paikalla olevia pappeja.

– Kyllä minäkin saatan käydä moikkaamassa heitä. Olen itse ollut aikanaan isosena rippileirillä eli olen opettanut uskonnollisia asioita ihmisille, hän kertoo.

Edellinen artikkeliKuopion hiippakunnan tuomiokapitulin päätöksiä
Seuraava artikkeliSunnuntaina piikki kirkosta eroamisissa

Ei näytettäviä viestejä