Israelin keskiviikkoinen isku Jabaliyan peruskouluun, jonne yli 3 000 siviiliä oli paennut suojaan, saattaa olla sotarikos, sanoo ihmisoikeusjärjestö Amnesty International. Järjestö vaatii Hamasia ja kaikkia aseistettuja palestiinalaisryhmiä lopettamaan ammusten varastoinnin YK:n rakennuksiin tai siviilirakennuksiin.
Tampereen seurakuntien omat seurakuntavaalisivut ovat avautuneet. Sivustolta löytyy tietoa muun muassa ehdokkaaksi asettumisesta, vaalien aikataulusta ja äänestämisestä.
Libanonilainen tv-kanava osoittaa solidaarisuutta Irakista pakeneville kristityille. Kanavan tunnetuin ankkuri Dima Sadeg on esiintynyt tv-lähetyksessä päällään t-paita, jossa on arabilaisten aakkosten n-kirjain, joka viittaa kristityistä käytettyyn nimitykseen.
Muslimien paastokuukausi Ramadan päättyi sunnuntaina. Suomen islamilaisen neuvoston hallituksen varapuheenjohtajan Pia Jardin mukaan Palestiinan, Syyrian ja Irakin tilanne on ollut esillä rukouksissa ja pohdinnoissa niin paaston aikana kuin sitä seuranneessa viikon kestävässä Id al-Fitr -juhlassa.
Suomen Kuvalehden eläkkeelle jäävän päätoimittajan Tapani Ruokasen mielestä Israel käyttää törkeästi hyväkseen holokaustin muistoa. Mutta mitä Ruokanen ajattelee kalastuksesta, KD:sta, pakkoruotsista, piispoista ja ylösnousemuksesta?