Ammalaiset etsivät kiinteistöä - katso kuvat kiinteistökuningattaren kauppaamasta kohteesta

kuvakaappaus myynti-ilmoituksesta, K24

Suomen Amma-keskus etsii sopivaa kiinteistöä ashramin, eli henkisen keskuksen perustamista varten. Toive ashramin perustamisesta keskuksella on ollut jo pidempään ja sopivaa kiinteistöä on etsitty jo muutama vuosi, kertoo Suomen Amma-keskus ry:n puheenjohtaja Jarmo Tupamäki.

Yksi mahdollinen kiinteistö on löytynyt Vihdistä ja Amma-keskus kyseleekin jäsenistöltään kiinnostusta ashramissa asumisesta ja toimimisesta. Lopulta mielipidettä kysytään Tupamäen mukaan myös Äiti Ammalta itseltään.

Ashram on Tupamäen mukaan henkinen keskus, jossa Äiti Amman toiminnasta kiinnostuneet voivat asua tai vierailla.

– Siellä esimerkiksi henkisten harjoitusten suorittaminen on vähän aikataulutetumpaa kuin kotona ja niitä tehdään porukassa. Asukkailla on kuitenkin normaaliakin elämää ja he voivat käydä töissä ashranin ulkopuolella, Jarmo Tupamäki kuvailee.

Amma-keskus tekee kartoitusta kiinnostuksesta ashrania kohtaan siksi, että viimeisin kiinteistövaihtoehto sijaitsee Vihdissä.

– Tietysti Helsingin keskustassa sijaitseva kiinteistö olisi parempi. Tämä on aika kaukana, mikä saattaa karsia kiinnostuneita, Tupamäki sanoo.

Mikäli sopiva kiinteistö löytyy ja Äiti Amma hyväksyy ashramin perustamisen, rahoitetaan se Tupamäen mukaan lahjoituksilla ja lainoilla. Ashramissa asuvilta perittäisiin myös vuokraa käyttökustannusten kattamiseksi.

Kotimaa24:n tietojen mukaan ashramia varten suunniteltu kiinteistö olisi omakotitalo Vihdissä. Hulppeaa kohdetta myy televisiosta tuttu kiinteistökuningatar Kaisa Liski. Katso kuvat tästä linkistä.