Antero Laukkanen Obaman rukousaamiaiselle

Espoon kaupunginvaltuutettu, itsenäisen Majakka-seurakunnan pastori ja sosiaalineuvos Antero Laukkanen osallistuu Presidentti Barack Obaman isännöimälle rukousaamiaiselle Washingtonissa 3.2.

Suomesta kutsun tilaisuuteen sai Laukkasen mukaan tänä vuonna myös presidentti Martti Ahtisaari, mutta hän ei pääse osallistumaan tilaisuuteen työkiireittensä vuoksi.

Kansallinen rukousaamiainen The National Prayer Breakfast järjestetään helmikuun ensimmäisenä torstaiaamuna, nyt jo 59 kerran, maan pääkaupungissa Washington D.C:ssä, Washington Hilton hotellissa.

Antero Laukkanen on toiminut eduskunnassa avustajana 1997- 2003, jonka aikana hänen aloitteestaan perustettiin eduskuntaan Raamatturyhmä. Ryhmä järjestää eduskunnassa erilaisia hartaus- ja keskustelutilaisuuksia sekä ylläpitää suhteita muiden maiden vastaavien toimijoiden kanssa. Muun muassa EU: ssa toimii vastaava ryhmä. Antero Laukkanen on edelleen mukana kansainvälisessä parlamenttien välisessä rukoustoiminnassa. Siinä on mukana noin 100 parlamenttia.

National Prayer Breakfast on organisaatio, jonka toimijat ovat istuvia senaattoreita ja kongressiedustajia ja koollekutsujana toimii aina myös istuva presidentti.

(Etusivun kuvan lähde: Pete Souza/ Wikipedia)