Gospelin jättiläiset lyövät hynttyyt yhteen – Jaakko Löytty, Pekka Simojoki ja Petri Laaksonen yhteiskiertueelle

promokuva

Gospelin suuret nimet Jaakko Löytty, Pekka Simojoki ja Petri Laaksonen esiintyvät yhteisellä kirkkokiertueella loka-marraskuussa 2018. Gospel Gentlemen -konserteissa laulaja-lauluntekijät esittävät yksin ja yhdessä omia ja toistensa lauluja.

Jaakko Löytty tunnetaan nuoren seurakunnan musiikkikulttuurin tienraivaajana. Löytyn tunnetuimpia yhteislauluja ja virsiä ovat Kahden maan kansalainen, Siunaa koko maailmaa ja Pidä minusta kiinni.

Lähes kaikki suomalaiset ovat laulaneet Pekka Simojoen lauluja jossain vaiheessa elämäänsä. Simojoen tunnetuimpia kappaleita ovat Tulkoon joulu ja Taivaan Isä suojan antaa. Rippikouluissa käytettävässä Nuoren seurakunnan veisukirjassa on lukuisia Simojoen lauluja.

Kolmikon nuorimmainen Petri Laaksonen kertoo lähtevänsä kiertueelle nuoruutensa idolien kanssa. Jo 25 vuotta sitten oman uransa aloittanut Laaksonen tunnetaan paitsi hengellisistä lauluistaan ja joululauluista myös iskelmistä ja euroviisuista kuten Sata salamaa.

– Jännittävä nähdä, mitä me kolme varsin erilaista persoonaa tuomme tähän yhteiseen iltaamme, Jaakko Löytty pohtii tiedotteessa.

Konsertit juontaa Heli Karhumäki. Kiertueen tuottaa Kansan Raamattuseura yhteistyössä Ohjelmatoimisto Kristallin kanssa.

Kuva: Ohjelmatoimisto Kristalli / Jani Laukkanen