Helluntailaisten Juhannuskonferenssin pääpuhuja: Olette vastuussa oman maanne evankelioinnista

Suomen helluntaiherätyksen Juhannuskonferenssi keräsi järjestäjien arvion mukaan Keuruulle viikonvaihteen päivinä yhteensä lähes 30 000 kävijää. Juhannuskonferenssia vietettiin Keuruulla Ison Kirjan opiston alueella 19.–23.6.

Juhannuskonferenssin tiedotteen mukaan alueella leiriytyi 1 050 asuntovaunua tai -autoa, mikä on jonkin verran viime vuosia enemmän. Juhannuspäivänä paikoitusalueella pysäköi noin 2 500 henkilöautoa.

Tapahtuman tämänvuotisena teemana oli Jeesus. Konferenssin iltajuhlien kansainvälinen puhuja oli Christ for All Nations -järjestön johtaja ja evankelista Daniel Kolenda Yhdysvalloista. Kolenda on puhunut noin 80 maassa ja pitänyt evankelioimistapahtumia erityisesti Afrikan maissa.

– Tämä on teidän maanne, te olette vastuussa oman maanne evankelioinnista, Kolenda vetosi tiedotteen mukaan.

Tapahtumasta lähetettiin myös valtiojohdolle tervehdys, jossa päättäjille toivotettiin Jumalan siunausta, varjelusta ja viisautta tehtävässään.

Kuva: Juhannuskonferenssi. Evankelista Daniel Kolenda.

***


Seuraa Kotimaata Facebookissa ja Twitterissä.


Jos et ole vielä Kotimaan tilaaja, voit tilata lehden täältä.

Edellinen artikkeliMiksi sateenkaariparien vihkiasia ei ole edennyt piispainkokoukseen? – Arkkipiispa: Ensin on pitänyt analysoida erimielisyyttä
Seuraava artikkeliEsikoislestadiolaisen liikkeen järjestöt koolla juhannuksena – Esikoiset ry lähetti piispoille Pridea kommentoivan kirjeen

Ei näytettäviä viestejä