Helsingin Diakonissalaitos vaihtaa nimensä – lue muutokseen vaikuttava syy

Diakonissalaitoksen kirkko Helsingissä

Sosiaali- ja terveyspalveluita tuottavan Helsingin Diakonissalaitoksen brändinimi lyhenee Diakonissalaitokseksi. Samalla Diakonissalaitoksen ja sen tytäryrityksen Diakonissalaitoksen Hoiva Oy:n visuaalinen ilme ja logo uudistuvat, selviää Diakonissalaitoksen tiedotteesta.

"Viestinnässä ja markkinoinnissa käytettävän nimen uudistuksen taustalla on strategiamme kasvaa ja laajentaa toimintaamme. Sana Helsinki on aiheuttanut nimessämme haasteita ja meidät on koettu vain helsinkiläiseksi ja Helsinki-keskeiseksi palveluntarjoajaksi. Toimimme kuitenkin jo nyt kymmenellä paikkakunnalla eri puolilla Suomea ja kansainvälisesti monissa eri maissa", toimitusjohtaja Olli Holmström selventää syytä nimenvaihdokselle.

Uuden visuaalisen ilmeen graafiset elementit ovat saaneet vaikutteita Diakonissalaitoksen pääkorttelin punatiilisten rakennusten yksityiskohdista. Uusi logo hyödyntää alkuperäistä, liekehtivää sydäntä kuvaavaa tunnusta.

"Suunnittelussa otettiin huomioon henkilökunnan toiveet, Diakonissalaitoksen pitkä historia, arvomaailma ja toiveet leikkisämmästä ja rohkeammasta suunnasta", kertoo ilmeen suunnittelusta vastannut graafinen suunnittelija Ella Härkönen.

Diakonissalaitoksen juridinen nimi on edelleen Helsingin Diakonissalaitoksen säätiö sr.

Diakonissalaitoksen uusi logo

Ylin kuva: Diakonissalaitoksen kirkko Helsingissä

***

Seuraa Kotimaata Facebookissa ja Twitterissä.

Jos et ole vielä Kotimaan tilaaja, voit tilata lehden täältä.