Helsinkiläispappi Sini Ikävalko lauloi itsensä Tangomarkkinoiden finaaliin

Sini Ikävalko kuvattuna Helsingissä Seurasaaaren liepeillä 29.3.2017

Helsinkiläisen Mikaelin seurakunnan pappi Sini Ikävalko valittiin lauantai-iltana kilpailemaan tangokuningattaren kruunusta Seinäjoen Tangomarkkinoilla.

"Eilen tapahtui se, mitä olen vuosia unelmoinut ja tovin tavoitellut. Pääsin Tangomarkkinoiden laulukilpailun finalistien huikeaan joukkoon. Olen tänään sanaton... Mutta täynnä kiitosta", hän kirjoitti sunnuntaina Facebook-sivuillaan.

Keravalla lauletuista finaalin karsinnoista pääsi jatkoon kuusi miestä ja kuusi naista. Tangomarkkinat järjestetään Seinäjoella 5.–9. heinäkuuta. Tangokuningatar-finaali lauletaan torstaina 6. heinäkuuta. Ikävalkon tango on Tule luoksein iltarusko.

Sini Ikävalko esiintyi tänä keväänä Nelosen The Voice of Finland -laulukilpailussa. Siellä hän pääsi jatkoon alkukarsinnoista mutta putosi kisasta kaksinkamppailuvaiheessa.

Kuva: Jukka Granström

Lue myös:

Laulavan pastorin Sini Ikävalkon vinkit unelmien tavoitteluun

Helsinkiläispappi jatkoon The Voice of Finlandissa

3 kommenttia

 • Seppo Heinola sanoo:

  Hienoa! Ei oo Tangon voittanutta, ja tassiessa sitä taipuu jäykinkin selkä…:-)

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Seija Rantanen sanoo:

  Hienoa tosiaan! Onneksi olkoon! On se vain ihmeellistä, että niinkin eksoottinen tanssi kuin tango, on suomalaisten suosikki vuosikymmenestä toiseen.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Leena Kotila sanoo:

  Ja jälleen saa kansa syyn ja aiheen erota kirkosta.

  Lämmin onnentoivotus, taso on kova ja edellyttää hyvää ääntä, alttofakkia joka ei ole se tavallisin, harjoittelua ja kiinnostusta. Mutta mitä vetoa, taas on jollain herne nenässä.

  Ilmoita asiaton kommentti