Joulu.fi tuo joulun verkkoon

JouluFI205Marianne Heikkilän, toimittaja Sanna Wikströmin ja Jouluradion musiikkipäällikön Mika Saarelaisen mietteitä joulun odotuksesta ja joulusta.

Lisäksi näyttelijä Samuli Edelmann, Helsingin piispa Irja Askola ja muusikko Sami Pitkämö kertovat lempijoulumusiikistaan, jota he ovat tänä vuonna koonneet Jouluradiota varten Spotify-listoille.

Henkilöhaastatteluja ovat Joulu.fi -sivustolle antaneet muun muassa laulaja Saara Aalto, kokki Sami Garam ja lauluyhtye Rajattomasta tuttu Essi Wuorela.

– Joulu ei tule sattumalta, vaan sitä odotetaan sydämessä ja mielessä sekä toteutetaan erilaisten valmisteluiden myötä. Haluamme olla rakentamassa kotoista tunnelmaa, kertoo Joulu.fi -sivustosta vastaava Jan Ahonen Toivontuottajista.

– Toivon, että sivusto antaisi rakennuspalikoita sekä ideoita kävijöilleen oman oloisen juhlan tekemiseen, pohtii Ahonen.

Joulu.fi:n on tuottanut pääkaupunkiseudun seurakuntien mediatoimitus Toivontuottajat. Tuotantoon on osallistunut myös pääkaupunkiseudun seurakuntien viestintäyksiköt, Lasten kirkko -sivusto, Kirkon tiedotuskeskus, Kotimaa24, Hengellinen elämä verkossa -hanke sekä Oulun ja Turun seurakunnat.