Jouluradio oli Suomen viidenneksi kuunnelluin kanava – erityisesti naisten ja nuorten suosikkikanava

Jouluradion promokuva, ladattu netistä.

Marraskuun alusta loppiaiseen radioaalloilla soinut Jouluradio tavoitti jälleen ennätysmäärän kuulijoita. Kansallisen Radiotutkimuksen mukaan Jouluradio tavoitti joulukuun aikana 787 000 viikkokuuntelijaa ja oli koko Suomen 5. kuunnelluin kanava kanavaosuuksissa mitattuna. Erityisen suosittu Jouluradio oli naisten keskuudessa: pääkaupunkiseudulla Jouluradio oli kaikista tavoittavin radiokanava 9–55-vuotiaiden naisten keskuudessa.

Vuosi 2018 oli isojen muutosten vuosi Jouluradiolle niin fyysisesti kuin digitaalisesti. Jouluradio muutti Helsingissä kauppakeskus REDIin Silta-tilaan, jossa sen tekijät olivat tavattavissa ensimmäistä kertaa kasvokkain.

Jouluradio julkaisi syksyllä myös uudistuneet verkkosivut, jossa koko Jouluradion kymmenen kanavan kanavaperhe oli kuunneltavissa. Sivuille luotu uusi ominaisuus, viestiseinä Kuumalinja, keräsi joulufaneilta yli 2 500 viestiä terveisiä, toiveita ja palautetta. Verkkosivuille käytiin joulun aikaan parhaimmillaan lähes 50 000 kertaa päivässä.

Jouluradio on pääkaupunkiseudun seurakuntien tuottama radiokanava ja verkkomedia, joka kuuluu joulukaudella netin lisäksi analogisilla kanavilla ympäri maata ja jota tehdään useiden seurakuntien tuella eri puolilta Suomea.

Kuva: Jouluradio

Lue myös:

Jouluradion Hoosiannan esittää tänä vuonna Nina Tapio – "Versiossa tulee esiin riemu ja ilo"

***

Seuraa Kotimaata Facebookissa ja Twitterissä.

Jos et ole vielä Kotimaan tilaaja, voit tilata lehden täältä.