Kirkko aloittaa yhteistyön Vauva.fi-sivuston kanssa – perheneuvojat vastaavat kysymyksiin

Rakkauslukkoja Katajanokalle johtavan kävelysillan kaiteessa

Kirkkohallitus ja Sanoma Media Finlandin Vauva.fi-verkkosivusto aloittavat yhteistyön. Suositulla Vauva.fi-sivustolla on avattu Parisuhdeneuvola-palvelu, jossa kirkon perheneuvojat vastaavat ihmissuhteisiin liittyviin kysymyksiin.

Kysymyksiä ratkovat kirkon parisuhdekysymyksiin erikoistuneet perheneuvojat Nina Kauppinen, Anssi Tietäväinen ja Helena Toppari.

Parisuhdeneuvola on Vauva.fi:n ja kirkon perheneuvonnan sisältöyhteistyö, jonka tavoitteena on antaa asiantuntija-apua helposti verkon kautta. Parisuhdeneuvola palvelee kaikenlaisissa elämäntilanteissa olevia.

Koordinaattori Henna Ahlfors Kirkkohallituksesta toteaa tiedotteessa, että yhteistyön myötä kirkon perheneuvonnan ja parisuhdetyön asiantuntemusta voidaan tuoda entistä laajemmin ihmisten ulottuville.

– Vauvan ja Meidän Perheen missiona on perheiden hyvinvointi. Vauva.fi:ssä keskustellaan myös paljon parisuhdeasioista. Haluamme tarjota parasta asiantuntijatietoa, vertaistukea ja rakentavia ratkaisuja arkeen, sanoo Vauvan ja Meidän Perheen päätoimittaja Maija Koski.

Yhteistyössä ovat mukana Kirkkohallitus ja Helsingin, Espoon, Vantaan, Kauniaisten, Turun, Tampereen ja Oulun seurakunnat.

Parisuhdeneuvola löytyy täältä.

Kuva: Olli Seppälä. Rakkauslukkoja sillassa Helsingin Katajanokalla.