Kirkkohallitus jatkaa Kirkon mediasäätiön tukemista

Kirkkohallituksen täysistunto päätti kokouksessaan 28.1., että se jatkaa Kirkon mediasäätiön tukemista vuosittain 40 000 eurolla toimintakaudella 2020–2022.

Kirkon mediasäätiö on 24 seurakunnan ja seurakuntayhtymän sekä kirkkohallituksen vuonna 2005 perustama säätiö. Säätiö tukee ja edistää uskontoa ja elämänkatsomusta käsittelevien ohjelmien tekemistä, levittämistä ja esittämistä valtakunnallisissa medioissa.

Mediasäätiön hallintoneuvostoon nimitettiin Kirkkohallituksen edustajaksi kansliapäällikkö Pekka Huokuna ja varajäseneksi vt. kirkkoneuvos Petri Määttä.

Kirkon mediasäätiön hallituksen erovuorossa olevat jäsenet nimitettiin jatkamaan tehtävässään. Varsinaisiksi jäseniksi nimitettiin taiteellinen johtaja Kirsi Tykkyläinen, kehittämistyön asiantuntija Eva Wäljas ja viestintäpäällikkö Markku Jalava sekä heidän varajäsenikseen toimittaja Elina Vitkala, viestintä- ja imagopäällikkö Mikko Hieta sekä viestintäpäällikkö Paula Heino.

Kirkon mediasäätiö myös jakaa vuosittain Oulun lasten ja nuorten elokuvien festivaalilla Katso minuun... -nimisen palkinnon.

Kuva: Juha Reunanen / Citizen Jane Productions. Klaus Härön elokuva Elämää kuoleman jälkeen (Livet efter döden) tulee ensi-iltaan 6.3. Se on saanut Kirkon mediasäätiöltä tuotantotukea 20 000 euroa.

Lue myös:

Klaus Härön uusi elokuva kertoo elämästä ja surusta kuoleman jälkeen

Kirkon Mediasäätiö jakoi tuotantotukea 15 ohjelmahankkeelle – katso lista

"Ajankohtainen puheenvuoro ilmastokeskusteluun" – Kirkon mediasäätiön palkinto dokumenttielokuvalle Vedenneito

***

Seuraa Kotimaata Facebookissa ja Twitterissä.

Jos et ole vielä Kotimaan tilaaja, voit tilata lehden täältä.