Kirkkopalveluiden omistamalle Valona-hyvinvoinnille myönnettiin tunnustus työstään

Kirkkopalvelut ry:n omistama sosiaali- ja varhaiskasvatuspalveluja tarjoava Valona-hyvinvointi on saanut Yhteiskunnallinen yritys -merkin käyttöoikeuden. Merkin käyttöoikeuden sille myönsi Suomalaisen Työn Liitto. Asiasta kerrotaan Kirkkopalveluiden tiedotteessa.

Yhteiskunnallinen yritys -merkki voidaan myöntää yritykselle, joka on perustettu tuottamaan yhteiskunnallista hyvää ja joka käyttää suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen ongelman tai ympäristöongelman ratkaisemiseen. Olennaista on myös liiketoiminnallisten vaikutusten osoittaminen ja avoin toiminta.

Yrityksemme palveluilla rakennamme oikeudenmukaista yhteiskuntaa, välitämme ihmisestä ja toimimme hyvinvoinnin puolesta. Olemme ylpeitä siitä, että tunnustuksena työstämme Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt meille tämän merkin, kertoo Valona-hyvinvoinnin palvelujohtaja Mikko Kettunen tiedotteessa.

Suomalaisen yhteiskunnan murrosvaiheessa muun muassa sosiaali- ja terveyspalvelut kokevat suuren muutoksen, jossa toimintamallia ei katsota vain menneestä. Muutokset toimintaympäristössä kohdistuvat myös meihin ja vastaamme niihin.

Suomalaisen Työn Liiton tehtävä on taata suomalaisen työn arvostuksen kasvu ja suomalaisen työn menestys. Liitto hallinnoi suomalaisesta työstä kertovia merkkejä, vaikuttaa ostopäätöksiin ja samalla haastaa työelämää uudistumaan.

Valona-hyvinvointi juhlii merkin saamista järjestämällä Tervetuloa meille -tapahtuman perjantaina 5.10.2018 eri yksiköissään. Ovet ovat avoinna Pieksämäellä (os. Huvilakatu 31) Lastenkoti Valonassa klo 12-14, Perhekuntoutus Valonassa klo 12-16 ja Valona Vanhuspalveluissa klo 13-14. Järvenpäässä sijaitsevassa Päiväkoti Valonassa (Järvenpääntie 640) ovet ovat avoinna klo 14.30-16.30.

Kirkkopalvelut on Kotimaata kustantavan Kotimaa Oy:n suurin omistaja.

Artikkelin kuva vaihdettu 2.10. kello 15.30 vanhasta Kirkkopalvelujen logoista Valona-logoon.

Kuva: Kirkkopalvelut

***


Seuraa Kotimaata Facebookissa ja Twitterissä.


Jos et ole vielä Kotimaan tilaaja, voit tilata lehden täältä.

Edellinen artikkeliTarja Seppänen Järvenpäästä: ”Papin työ toi tajun elämän hauraudesta”
Seuraava artikkeliEnsi kertaa seurakuntavaaleissa ehdolla oleva turkulaisnuori: ”Halusin selvittää, mihin isoäitini uskoi”

Ei näytettäviä viestejä