Kotimaa Pro: Yt-neuvottelut veivät joulumielen

Kirkkopalvelut ry:ssä syksyllä käydyt yt-neuvottelut koskevat enintään 27 työntekijää. Luottamusmiehet ymmärtävät, että neuvotteluille oli tarvetta, mutta joulumieli on työpaikoilta nyt kaukana.

Irtisanomiset kohdistuvat Helsinkiin, Järvenpäähän ja Pieksämäelle, noin puolet pääkaupunkiseudulle ja puolet Pieksämäen alueelle.

– Kyllä tässä tietysti joulumieli on aika kaukana. Huolestuneena ja pelokkaina ja jännittyneinä seurataan tilannetta. Jo nyt on liian vähän porukkaa tekemään opetuspuolen tämänhetkiset työt, kommentoi Järvenpään yksikön OAJ:n luottamusmies, opinto-ohjaaja Marko Väisänen tilannetta.

Mistä yt-neuvotteluissa on kyse? Lue johdon ja luottamusmiesten näkemykset asiasta. Laaja uutinen on vapaasti luettavissa Kotimaa Pron näytesivustolla.

Kotimaa Pro on vuoden 2014 alussa avautuva uutis- ja palvelusivusto, joka on tarkoitettu seurakuntien työntekijöille, luottamushenkilöille, vapaaehtoisille ja vastuunkantajille. Pääsy sivustolle sisältyy automaattisesti seurakuntien tekemiin Kotimaa-lehden tilauksiin, mutta myös Kotimaan yksityistilaajat voivat lisämaksusta saada tunnukset sivustolle.

Edellinen artikkeliKirkkopalvelujen yt:t veivät joulumielen
Seuraava artikkeliVapaaehtoiset sytyttävät kynttilöitä

Ei näytettäviä viestejä