Kotimaan päätoimittaja Mari Teinilä on Radio Dein aamuvieraana kiirastorstaina

Radio Dein Herätys!-lähetyksen aamuvieraana on kiirastorstaina Kotimaan päätoimittaja Mari Teinilä. Juontaja Mikael Juntunen keskustelee Teinilän kanssa lähetyksessä muun muassa tämän juurista Virossa, lapsuudesta Namibiassa, työstä Kotimaassa ja vapaa-ajasta mökillä.

Mikael Juntunen kertoo tavanneensa Teinilää toistuvasti Radio Deissä, missä hän käy osallistumassa kanavan ajankohtaiskeskusteluihin. Perjantain aamuohjelmassa Jälki-istunnossa keskustelijat kristillisen ja kirkollisen median eri laidoilta perkaavat viikon uutisaiheita. Radio Dein ja Kotimaan yhteisessä Piispan kyselytunti -ohjelmassa toimittajien tentissä ovat vuorotellen eri hiippakuntien piispat.

Erään keskustelun ohessa Juntuselle kävi ilmi, että Teinilä on viettänyt lapsuutensa Namibiassa, missä hänen vanhempansa olivat lähetystyössä. Juntunen halusi kertoa Teinilän elämästä lisää.

– Tahdon mahdollisuuksien mukaan esitellä vieraitani. Henkilötarinat kiinnostavat, Juntunen kertoo.

Herätys!-ohjelma kuullaan kiirastorstaina 18.4. kello 7–9. Teinilän osuus alkaa noin kello 7.15 ja jatkuu aina kello 8.45 asti. Ohjelman voi kuunnella myös jälkikäteen verkossa.

Kuva: Jukka Granström. Kuvassa Mari Teinilä ja Mikael Juntunen.

***


Seuraa Kotimaata Facebookissa ja Twitterissä.


Jos et ole vielä Kotimaan tilaaja, voit tilata lehden täältä.

Edellinen artikkeliArkkipiispa myönsi kirkolliset kunniamerkit emerituspiispa Eero Huoviselle ja taiteilija Hannu Konolalle
Seuraava artikkeliKirkon turistityö säästöjen kourissa – uudet talvipapit ja -kanttorit valittu, katso nimet

Ei näytettäviä viestejä