Leena Piirto Kirkkopalvelujen viestintäpäälliköksi

Kauppatieteiden maisteri Leena Piirto on nimitetty Kirkkopalvelujen viestintäpäälliköksi 29.10. alkaen. Ennen tehtävään siirtymistään Piirto työskenteli Viestintätoimisto Kaiku Helsingissä viestintäkonsulttina ja asiakaspäällikkönä.

Kirkkopalvelujen viestintäpäällikön tehtävänä on palvelujärjestön media- ja markkinointiviestinnän suunnittelu, toteutus ja johtaminen. Lisäksi hän toimii viestinnästä ja tapahtumista vastaavan seitsenhenkisen tiimin esimiehenä.

– Viestintä ja vuorovaikutus ovat keskeisessä roolissa Kirkkopalvelujen työssä. Yksinomaan Yhteisvastuukeräyksellä tehtävämme on tavoittaa miljoonat suomalaiset lahjoittajat, tuhannet kerääjät ja yhteiskunnalliset päättäjät. Viestin tulee erottua, houkuttaa lahjoittamaan ja muuttaa maailmaa, sanoo Kirkkopalvelujen johtaja Ilkka Mattila palvelujärjestön tiedotteessa.

– Ensi töikseen uusi viestintäpäällikkö lähtee vetämään brändien kirkastamiseen tähtäävää työryhmäämme. Meillä on paljon kerrottavaa esimerkiksi Kotimaanapu-palvelustamme, jolla hankimme varoja vaikeissa elämäntilanteissa olevien auttamiseksi ja koordinoimme vapaaehtoistyötä sekä EU-elintarviketuen jakelua, Kirkkopalvelujen kehitysjohtaja Hannu Harri kertoo.

Kirkkopalvelut ry on hyvinvointi- ja koulutuspalvelujen tuottaja sekä seurakuntien ja kristillisten toimijoiden valtakunnallinen yhteistyö- ja palvelujärjestö. Kirkkopalvelut työllistää noin 412 työntekijää. Sen jäseninä on 319 seurakuntaa, 60 järjestöä ja 22 opintojärjestöä. Kirkkopalvelujen liikevaihto oli vuonna 2018 noin 40 miljoonaa euroa.

Kirkkopalvelut on Kotimaa24-sivustoa julkaisevan Kotimaa Oy:n suurin omistaja.

Kuva: Studio Pieni / Lotta Åberg

***

Seuraa Kotimaata Facebookissa ja Twitterissä.

Jos et ole vielä Kotimaan tilaaja, voit tilata lehden täältä.