Mika Saarelainen Jouluradion musiikkipäälliköksi

Saarelainen_Mika205Jouluradion musiikit valitsee tänä vuonna Ylen tv- ja radiokanavilta tuttu toimittaja Mika Saarelainen. Jouluradio käynnistyy yhdeksättä kertaa ensimmäisenä adventtina sunnuntaina 27. marraskuuta. Musiikkia on luvassa radiossa ja internetissä Tapaninpäivään saakka.

- Tämän vuoden musiikkivalikoiman voisi kiteyttää yhteen sanaan: laatu. Koska lähetys on pääosin juontamatonta joulumusiikkivirtaa, haluan, että vain paras tavoittaa kuulijamme, toteaa Mika Saarelainen.

Toivontuottajien eli pääkaupunkiseudun seurakuntayhtymien mediatoimituksen toteuttamasta Jouluradiosta on kasvanut puolivaltakunnallinen kanava, jota kuunnellaan myös internetin kautta vuosi vuodelta enemmän. Viime vuonna liki neljännesmiljoonan radion kautta kuuntelevan lisäksi

Jouluradiolla oli 150 000 nettikuuntelijaa kaikkiaan 118 maasta.

Jouluradion nettiradioissa on uutuutena ruotsinkieliseen joulumusiikkiin keskittyvä Julradion ja viime vuoden tapaan netissä jatkaa lapsille suunnattu Pikku jouluradio. Lisäksi Suomen Lähetysseuran kanssa yhteistyönä on nettiin toteutettu Kauneimmat joululaulut -kanava.

Kaikki radiot löytyvät osoitteesta www.jouluradio.fi.