Mysteerikuva: Ketkä ovat kirkossa? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Kuva: Kotimaan kuva-arkisto / J. Utriainen

Kotimaan valokuva-arkistossa on monta laatikollista vanhoja kuvia, joissa ei ole kunnollista tietoa siitä, milloin ja missä tilanteessa kuva on otettu. Mysteerikuva-sarjassa Kotimaa ja Kotimaa24 julkaisevat kuvia arkistostaan.

Tämän viikon kuvassa on ihmisiä kirkossa, joukossa yksi piispakin. Kuka hän on? Tunnistatko muita kuvan ihmisiä. Missä ja milloin kuva on otettu?

Jos sinulla on tietoa kuvasta, kerro se viestillä osoitteeseen: kotimaa24@kotimaa.fi tai Kotimaa24:n Facebook-sivulla, jossa kuva myös julkaistaan.

Tekstejä saatetaan käyttää osana seuraavia mysteerikuvajuttuja.

Edellisen kuvan ratkaisu

Viime viikon mysteerikuvaan tuli useita tunnistuksia. Kuva on Sairaalateologit ry:n neuvottelupäiviltä Helsingistä. Eläkkeellä oleva Kirkon sairaalasielunhoidon johtaja Kirsti Aalto kirjoittaa:

"Ryhmä seisoo Agricolan kirkon seurakuntakodin portailla. Vuodeksi arvelen 1981. Vasemmalla sairaalapastori Aarno Sainio, hänen vieressään sairaalalehtori Raili Sorri. Edessä Kirkon sairaalasielunhoidon kouluttaja Kirsti Aalto ja sairaalalehtori Eine Kosonen. Takana seisoo sairaalapastori Jorma Pyrhönen, hänen edessään Kirkon sairaalasielunhoidon johtava sihteeri Seppo Häyrynen, hänen vieressään sairaalapastori Auvo Telkki, jonka takana sairaalapastori Martti Silvennoinen."

Lue myös:

Mysteerikuva: Ketkä seisovat portailla? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

***

Seuraa Kotimaata Facebookissa ja Twitterissä.

Jos et ole vielä Kotimaan tilaaja, voit tilata lehden tai näköislehden täältä.