Mysteerikuva: Missä tällä kertaa kahvitellaan?

Kahvihetki - missä? Mysteerikuva

Kotimaa on 111-vuotias. Sen valokuva-arkistossa on useampi laatikollinen kiinnostavia vanhoja kuvia, joissa ei ole kunnollisia tietoja siitä, milloin ja mistä tilanteesta kuva on otettu.

Mysteerikuva-sarjassa Kotimaa24 julkaisee viikoittain yhden kuvan arkistosta. Kuvat kertovat niin Kotimaan, kirkon kuin Suomenkin menneistä vuosikymmenistä.

Tämänviikkoisen valokuvan kaltaisia otoksia arkistossa on kasakaupalla. Ollaan jossain tilaisuudessa, paikalla on paljon ihmisiä. On otoksia tilaisuuksista ja tilaisuuksien tauoilta, kuten tällä kertaa. Missä kuva on otettu? Mikä tilanne on kyseessä? Tunnistatko kuvasta ketään?

Kuvan on ottanut Matti Karppinen. Kuvan takana lukee ainoastaan "kahvitus". – Klikkaa kuvaa suuremmaksi.

Jos sinulla on tietoa kuvasta, voit kertoa sen alla tai lähettää tiedon osoitteeseen: kotimaa24@kotimaa.fi

4 kommenttia

 • Huhta Simo sanoo:

  En tiedä paikkaa, mutta kahvia ovat ottamassa Pirjo-Liisa Wennermark Järvenpäästä ja Esko Väyrynen Keravalta.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Markku Jalava sanoo:

  Kuvassa keskellä on Nurmijärven kirkkoherrana n. 1974 – 93 ollut Tuomo Koivuranta sekä Nj. kirkkovaltuutetut Veikko Hietamies ja taaempana Paavo Paulanto. Tuusulan rovastikunnan kokous 1980-luvulla?

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Risto Valtasaari sanoo:

  Kuva on mustavalkoinen, joten on vaikea sanoa, onko pantakauluksinen nainen pappi vai diakoni. Jos hän on pappi, kuten paidan tummasta sävystä voisi päätellä, se auttaa kuvan ajoittamisessa. Siis ei ainakaan ennen vuotta – mikä se nyt taas olikaan? Tuskin sentään 1080, vai mitä, Markku ;)

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Olli Seppälä sanoo:

  Kari Latvus on kuvassa toinen oikealta. Hän tunnisti kuvan papinpukuisen miehen Antti Weckrothiksi. Tilanne on “Järvenpään seurakunnan kirkkokahvit, kukaties Seurakuntaopiston kahvit”.

  Ilmoita asiaton kommentti