Mysteerikuva: Mitkä miehet koolla ja missä?

Mysteerikuva

Kotimaa on 112-vuotias. Sen valokuva-arkistossa on laatikollinen kiinnostavia vanhoja kuvia, joissa ei ole kunnollista tietoa siitä, milloin ja mistä tilanteesta kuva on otettu.

Mysteerikuva-sarjassa Kotimaa24 julkaisee viikoittain yhden kuvan arkistosta. Kuvat kertovat niin Kotimaan, kirkon kuin Suomenkin menneistä vuosikymmenistä.

Tämänviikkoisessa valokuvassa on joukko miehiä pöydän takana istumassa. Mistä on kyse? Keitä kuvassa olevat miehet ovat? Milloin ja missä kuva on otettu? – Kuvatiedot puuttuvat, kuvaaja on Jukka Granström.

Nähdäksesi paremmin klikkaa kuvaa suuremmaksi.

Jos sinulla on tietoa kuvasta, voit kertoa sen alla tai lähettää tiedon osoitteeseen: kotimaa24@kotimaa.fi

Kuva: Kotimaan kuva-arkisto / Jukka Granström

4 kommenttia

 • Martti Pentti sanoo:

  Olisiko ammattiyhdistysväkeä? Olen tunnistavinani Voitto Ranteen.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Risto Voipio sanoo:

  Vasemmalla on Matti Tapionlinna. Seinällä näkyvissä ssä muotokuvissa on oikealla Erkki Linturi ja seuraavana Erkki Hämäläinen, jotka ovat toimineet Helsingin seurakuntien kirkkohallintokunnan puheenjohtajina. Kuva on kokoushuone Helsingin seurakuntien tiloissa

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Olli Seppälä sanoo:

  Heikki Palaskari lähestyi toimitusta: “Kyseessä on Helsingin seurakuntayhtymän yhteisen kirkkoneuvoston kokous 1991/1992. Toinen vasemmalta on Seppo Väätäinen (Vuosaaren srk) ja kolmas oikealta Heikki Palaskari (Pakilan srk).”

  Ilmoita asiaton kommentti