Pian se jatkuu – pappisperheestä kertovan Huuto syvyydestä -tv-sarjan uudet jaksot alkavat

Tanskalaisen Huuto syvyydestä -sarjan fanit saavat taas linnoittautua keskiviikkoiltaisin sohvalle seuraamaan Kroghin pappisperheen kohtaloita.

Ensimmäinen tuotantokausi päättyi sodassa traumatisoituneen Augustin kuolemaan. Hän jäi rekan yliajamaksi veljensä Christianin silmien alla. Augustin kuolemasta on nyt kulunut puolitoista vuotta, ja Krogh’n perhe yrittää palata arkeen. Kerronnan luonnollinen lähtöpiste on se, miten Augustin kuoleman herättämiä tunteita käsitellään ja minkälaisen tavan selviytyä kukin perheenjäsen valitsee. Palkitun sarjan ohjaaja Adam Price on mediassa kertonut, että perheen maailma mullistuu tapahtuman myötä täysin.

Ensimmäinen tuotantokausi nosti katsojan pohdittavaksi suuria kysymyksiä, kuten perheen dynamiikan, alkoholismin, uskottomuuden sekä Jumalan kohtaamisen ja kohtaamattomuuden. Henkilöhahmot menevät ihon alle, ja näyttelijäntyö on punnittua ja rehellistä. Sarjan tapa käsitellä asioita on vahvasti tätä päivää.

Tulevissa jaksoissa Emilien ja Augustin pojan nimenantojuhla herättää närää perheen patriarkassa, pappi Johanneksessa, samoin hänen edesmenneen poikansa Augustin kirkon sulkeminen.

Uudet jaksot TV1:llä alkaen keskiviikkona 17.10. kello 21. 
Sarjan ensimmäinen tuotantokausi on 
katsottavissa Yle Areenasta.

Kuva: Ylen kuvapalvelu

***


Seuraa Kotimaata Facebookissa ja Twitterissä.


Jos et ole vielä Kotimaan tilaaja, voit tilata lehden täältä.

Edellinen artikkeliMysteerikuva: Mille miehet nauravat?
Seuraava artikkeliPertti Salolainen: ”Ihmiskunta on menossa kohti helvettiä, eduskunta on ympäristöasioissa maho”

Ei näytettäviä viestejä