Piispa Teemu Laajasalo valitsee Vuoden kristillisen kirjan

Helsingin piispa Teemu Laajasalo

Vuoden kristillinen kirja valitaan tänä vuonna 25. kerran. Voittajakirjan valitsee tänä vuonna piispa Teemu Laajasalo.

"Kristillinen kirjallisuus on parhaimmillaan ravistelevaa, ravitsevaa ja rakastavaa. Se ravistelee irti itsekeskeisyydestä ja luutuneista ennakkoasenteista. Se ravitsee ymmärrystä ja hengellistä kasvua. Ja mikä tänä aikana yhä tärkeämpää, se on vastakohta kaikelle pahan puhumiselle, koska se avaa rakastavan näköalan koko Jumalan luomaan ja lunastamaan maailmaan", Laajasalo sanoo tiedotteessa.

Kristilliset kustantajat ry:n järjestämä kilpailu on avoin kaikille kustantajille. Voittanut teos palkitaan 2 000 euron rahapalkinnolla.

Esiraati valitsee kilpailuun lähetettyjen teosten joukosta 6 kirjaa loppukilpailuun. Loppukilpailukirjat julkistetaan lokakuun alussa Turun kirjamessuilla. Kilpailun voittaja ja yleisöäänestyksen voittaja julkistetaan Helsingin kirjamessujen yhteydessä järjestettävässä yleisötilaisuudessa sunnuntaina 28.10. klo 12 Suomen Pipliaseuran osastolla 7d99.

Viime vuonna Vuoden kristilliseksi kirjaksi valittiin Eero Junkkaalan toimittama Raamattu alusta loppuun. valinnan teki lastenpsykiatrian erikoislääkäri ja lääketieteen tohtori Jari Sinkkonen.

Kuva: Kirkon kuvapankki / Markku Pihlaja

Lue myös:

Eero Junkkaalan toimittama teos Raamattu alusta loppuun on Vuoden kristillinen kirja 2017

Isän kaipuu on vuoden kristillinen kirja 2016

***

Seuraa Kotimaata Facebookissa ja Twitterissä.

Jos et ole vielä Kotimaan tilaaja, voit tilata lehden täältä.