Radio Deissä ohjelmaa tekevä Jippu on ehdolla Vuoden radiojuontajaksi

Viikoittain Radio Deissä kuultava
Jippu

& Rainer Friman ja ihmisen ääni -ohjelma on ehdolla RadioAward-palkinnon saajaksi. Jippu on ehdolla myös Vuoden juontaja -kategoriassa. Kyseessä on radioalan oma ”Venla-kisa”, ja palkinnot jaetaan RadioGaalassa maaliskuun lopussa.

Jippu on iloisesti hämmästynyt ehdokkuudestaan ja kiitollinen siitä, että hänen ja Frimanin ohjelma on koskettanut ihmisiä.

Ohjelmasarjaa tuottava Radio Dein ohjelmajohtaja Kai Kortelainen uskoo sarjan menestyksen salaisuuden olevan sen rohkeudessa ja äärimmäisessä rehellisyydessä.

– Jippu ei pyri olemaan toimittaja vaan keskustelija laittaen itsensä ja persoonansa likoon, mikä saa myös vieraat vapautumana ja avautumaan. Se puhuttelee kuulijoita, Kortelainen sanoo Radio Dein tiedotteessa.

Vuosi sitten helmikuussa käynnistyneen ohjelmasarjan viimeisimmässä jaksossa viihdetaiteilija Joel Hallikainen avaa suhdettaan alkoholiin ja kertoo rakkauden löytämisestä kivun keskellä.

Vuoden radio-ohjelma ja juontaja valitaan yleisöäänten perusteella. Ehdokkaita on mahdollisuus äänestää nettiosoitteessa www.radiomedia.fi. Äänestys päättyy 5. helmikuuta.

Kuva: Jussi Vierimaa

Lue myös:

Jippu alkoholismistaan: ”Uskon omalla kohdallani armon voittoon”

Levytyssopimusta ei tarvinnutkaan purkaa – Jipulta ensimmäinen hengellinen levy

Jippu ja Rainer Friman radioshown juontajiksi Radio Deihin

Edellinen artikkeliLuterilainen ortodoksia väänsi armoa myös armottomuudeksi
Seuraava artikkeliViron arkkipiispa Urmas Viilma: ”Viron maallistuneisuus on harha”

Ei näytettäviä viestejä