TV-jumalanpalvelus vie riparille

Sunnuntaina Yle TV1:n jumalanpalveluksessa palataan Espoon Velskolan leirikeskuksessa kesäkuussa järjestetylle rippikoululeirille. Lähetyksessä tutustutaan Olarin seurakunnan musiikkiriparin arkeen, ja leirin iloista tunnelmaa muistellaan niin kuvin kuin riparilaisten sanoin.

Liturgina jumalanpalveluksessa toimii seurakuntapastori Juha Virta.

– Riparimme innostunut ilmapiiri välittyy varmasti myös televisiokatsojille. Leirillä ehdottomasti parasta oli tekemisen meininki ja kannustava yhteishenki, Virta sanoo.

Oman erityissävelensä jumalanpalvelukseen antaa nuorten riparilaisten itse esittämä raikas hengellinen musiikki. Jumalanpalveluksen monipuolisessa musiikkikattauksessa soivat kappaleet Nuoren seurakunnan veisukirjasta ja virsistä aina gospeliin ja pop-musiikkiin. Nuoret esittävät myös leirin aikana yhdessä säveltämänsä ja sanoittamansa kauniin Kotiinpaluu-nimisen konfirmaatiokappaleen.

Velskolan leirikeskuksen kappelissa kuvatussa jumalanpalveluksessa tekstit ja esirukouksen lukevat riparilaiset. Jumalanpalveluksessa saarnaa diakoni Kristiina Huotari ja musiikista vastaa nuorisomuusikko Auroora Kiiski.

Jumalanpalvelus nähdään Yle TV1:ssä huomenna sunnuntaina 9. elokuuta kello 10.

Rippikoulu kuuluu syksyn aikana myös radiossa. Kulunutta riparikesää muistelevat Yle Radio 1:n aamuhartauksissa rippikoulutyötä tekevät pastorit. Kesäisiä tervehdyksiä kuullaan tiistaiaamuisin klo 6.15 aina lokakuun 27. päivään saakka.

Jumalanpalvelus ja radiohartaudet ovat nähtävissä ja kuultavissa YleAreenassa 30 päivää esityksen jälkeen.

Kuva: Ville Talola/Kirkon kuvapankki

Edellinen artikkeliSynnytyksen jälkeinen masennus johdatti kristilliseen vauvateatteriin
Seuraava artikkeliPäämääränä sielujen pelastus

Ei näytettäviä viestejä