Vuodesta 1959 ilmestynyt Kirkkomme Lähetys -lehti muuttui verkkojulkaisuksi

Kirkkomme lähteys -verkkojulkaisu

Kirkon lähetystyön keskuksen julkaisema aikakauslehti Kirkkomme Lähetys alkaa ilmestyä verkkojulkaisuna. Lehti on ilmestynyt vuodesta 1959.

Kirkkomme Lähetys ilmestyi painettuna lehtenä kaksi kertaa vuodessa. Verkkolehdeksi muuttumista perusteltiin toimituskunnassa halulla kehittää lehden julkaisutapaa niin, että se palvelisi entistä joustavammin lähetystyön viestintää.

Uudistettu lehti on luettavissa osoitteessa www.kirkkommelahetys.fi. Lehdessä on muun muassa Kirkon lähetystyön keskuksen uuden lähetysteologin Jukka Kääriäisen haastattelu. Kysymykseen lähetystyön haasteista Kääriäinen vastaa:

"Vähän riippuu, mistä paikasta tai kohderyhmästä on kyse. Lähetysjärjestöjen taloudelliset paineet sekä lähtevien lähetystyöntekijöiden määrän lasku ovat todellisia haasteita. Yleisesti ottaen haasteet läntisellä pallonpuoliskolla ovat maallistuminen ja sekularisoitunut yhteiskunta. Tähän lisäisin vielä kristityn identiteetin epäselvyyden tai, tarkemmin sanottuna, itsestäänselvyyden. Kuten Dean Inserra toteaa: 'Ihmiset, jotka sanovat olevansa kristittyjä, mutta joilta puuttuu ymmärrys evankeliumista, ovat todellinen haaste evankelioinnille'."

Kirkon Lähetyksen vanhat numerot voi toistaiseksi lukea täällä.

Kirkkomme Lähetys on Suomen evankelis-luterilaisen kirkon lähetystyön aikakauslehti. Sen päätoimittajana toimii lähetystyön keskuksen johtaja Jaakko Rusama.

Kuva: Kirkko Lähetyksen verkkojulkaisu

***

Seuraa Kotimaata Facebookissa ja Twitterissä.

Jos et ole vielä Kotimaan tilaaja, voit tilata lehden täältä.