Aurinko laskee, pitenee varjot...

Aikoinaan sain blokistin tunnuksen anomuksen perusteella, kun lisää blokisteja haluttiin. Asiat ovat muuttuneet ja nyt tunnukseni eivät toimi enää normaalisti, koska en ole tilannut lehteä missään muodossa. Ilmeinen syy.

Kiitän ylläpitoa, että olen saanut tuoda mielipiteeni aitona esille. Kiitän toisia blokisteja kärsivällisyydestä, kun en ole aina pystynyt yhtymään yleiseen mielipiteeseen. Jätän muistoksi Jeesuksen sanan: Katsokaa, ettei kukaan teitä eksytä!

8 kommenttia

 • Olli Seppälä sanoo:

  Lauri, mitä tarkoitat? Bloggaaminen on vapaata eikä lainkaan sidoksissa lehden tilaukseen. Kuka vain voi ryhtyä bloggaajan jaloon hommaan Kotimaa24:ssä. Rekisteröidy ja kirjaudu. – Jos sinulla on jokin tekninen ongelma, laita viesti ylläpidolle. Turha sitä on tässä kaiken kansan edessä puida.

  Ilmoita asiaton kommentti
  • Johtopäätökset olivat hätäiset, Sori! Oli vain pohjalla kokemus, kun piti blokata kerran kuukaudessa johonkin foorumiin ja joka kerta piti ylläpidon laittaa uusi yhteys, kun se sammui joka välissä. En tiedä mikä henkivalta vaikutti. Jos tunnus toimii yhden päivän ja taas uusii salasanan ja seuraavana päivänä sama peli, en ymmärrä. En edelleenkään ymmärrä.

   Ilmoita asiaton kommentti
 • Salme Kaikusalo sanoo:

  Minäkin olen tullut sivustolle aikoinaan (taitaa olla jo 10 vuotta) kirjallisen anomuksen kautta. Piti esitellä itsellä jne. että tuli hyväksytyksi.

  Minun tunnukseni toimivat edelleen. Ehkä sinulla Lauri on jokin tekninen vika syynä ongelmaan?

  Ilmoita asiaton kommentti
 • ismo malinen sanoo:

  Älä vain lopeta… Olet raikas tuuli.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Toteemipaalut

  Jokaisella kansalla on paalunsa. Amerikan alkuperäisväestöllä olivat nämä toteemit. Ensin kaadetaan puu ja siitä veistetään, hiotaan ja maalataan korea luomus, jota aletaan sitten kunnioittaa ja kumartaa. Ruissalon kasvitieteellisessä puutarhassa on myös näitä kaiverruksia, tarkoitusta en tiedä, ehkä vain koristeita.

  Suomessa ei ole sanallisesti samaa, vaikka Lapin alkuperäiskansalla on ollut omat juttunsa, joista on ristiriitaista tietoa. Ehkä kaikkea pyhänä pidettyä ei pidä antaakkaan julkisuuteen. Meille on kasvanut hallintohierarkiassa eräänlaisia toteemeja. Valtionpäämies ei ole toteemi, jota ei voisi arvostella tai sanoilla mitätöidä. Toteemit ovat muualla. Kun johonkin liitetään etuliite: Oikeus, niin asia saa ihan uuden ulottuvuuden. Oikeuskansleri, Oikeusasiamies, kuulostaako suorastaan pelottavalta. Oikeusasiamies on huomauttanut… on iso lööppi ja vakava asia.

  Jos sitten katsotaan asiaa lähempää. Virathan täytetään ihan tavallisella valintamenettelyllä. Siis ihmiset ovat rakentaneet instituution ja löytäneet siihen kompromissiehdokkaan. Kun henkilö istuu korkeaselkäiseen tuoliinsa huoneessa, jonka ovenpielessä on liikennevalot ja kyltti oikeus sitä ja tätä, hän astuu kastiin, joka on kaiken yläpuolella. Hallintoalamaiset vavahtelevat, jos kirje tai s-posti tulee ja ei ole pelkkää kiitosta.

  Toinen uudempi juttu on tämä valtuutettujen armeija. Ei siis ole kyse kunnanvaltuutetuista vaan ihan muusta. Lapsiasioista vastaava valtuutettu pätevöityy heti ylitse kansan tietäen mikä on parasta lapselle. Miten sattuukin näin, että kannanotot osuvat useasti romuttamaan suomalaista kristillistä perinnettä? Olemmeko nielleet hunajaisen myrkyn?

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Nyt jotenkin kummallisesti ovat tunnukset toimineet moitteettomasti, kiitos siitä!

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Kirjoittaja

  Lauri Lahtinen
  Lauri Lahtinen

  Olen eläkkeellä sotilasammatista. Vanhemmiten ovat hengelliset asiat tulleet tärkeiksi. Olen tuottanut päivänsanakirjan: Muruja Herran pöydästä. Agape-kodin pastorina tuotan joka torstai klo 12.00 noin puolentunnin live-lähetyksen, kun kokoontuminen ei nyyt onnistu kasvotusten.. NYt olen käsitellyt Vuorisaarnaa ja hakukone varmasti löytää, jos jotain kiinnostaa..

  Kirjoittajan viimeisimmät blogit

  Kirjoittajan luetuimmat blogit

  Kirjoittajan kommentoiduimmat blogit