Elämän puu

Pientä pähkinää purtavaksi: “Niin sumerilaisen kuin juutalaisenkin Raamatun Genesiksen Elämänpuuhun (eats hajjm) ovat jotkut yhdistäneet jopa modernin tieteemme löytämän DNA:n. DNA sisältää 4 emästä joista 3 erilaista kerrallaan koodaavat korkeintaan 64 valkuaisainetta. Käytännössä luonto tuntee niitä vain 22. Juutalaisessa Elämänpuussa on ensiksikin 22 polkua ja 10 luomisympyrää eli yht. 32 tekijää. Kun ne voidaan laskea ylhäältä alas (jumaluus) ja alhaalta ylös (ihmisyys) tulee luvuksi 64. Siis 64 on DNA:n mahdollistamien eri valkuaisnaineiden määrä. Heprean sanan sanan ’oikea’ DiN lukuarvo on 64. (Din-sanan kirjain piktogrammit ovat sukupuoliset kolmio, yoni ja soikio). Elämän puu on toiseksi myös ihmisen symboli ja JHVH teki ihmis/adamin 22 heprean kirjaimen kautta. Nyt ihmisessä on juuri 22 autosomista kromosomiparia + sukukromosomit x ja y. Ihmisen kromosomiluku on siis 46 mikä on myös lausutun adam-sanan lukuarvo!(1+4+1+40) Kun autosomisia kromosomeja on 2 x 22 eli 44 niin hämmästyttävästi myös nimessä adam osio d a m eli v e r i saa juuri lukuarvoin 44! Ja kun miehen ja naisen yhteisten kromosomiluku on 45 ja adm:n lukuarvo on 45, ovat Genesiksen 1. ihmisen lukuarvot 44 45 ja 46 eli täsmälleen sama kuin nykytieteemme ilmaisema eri kromosomimäärien luokittelu 44 45 46!!!
Raamatun Genesis (synty) kertomuksissa jumala-elohjim mainitaan edelleen juuri 22 kertaa ja nelikirjain jhvh 10 kertaa! Näin tulee 10 kertaa esiin myös kolmikirjain HVH, mikä on nimen Eeva vanha kirjoitusmuoto. Nelikirjain ja kolmikirjain olivat olennaisia myös DNA:n rakenteelle ja toiminnalle, missä juuri 4 emästä mahdollisti 64 erilaisen kolmikirjain yhdistelmän ohjaamaa valkuaisainetta. Kolmikirjain hvh saa numeraalit 565, mikä liittyy kolmikirjain DNA:n emäksien geometrisesti kuvailtuun molekyylirakenteeseen. melkoisia ‘yhteensattumia’, jos nyt niitä ovat etenkin kun ‘herra’ eli J HVH on juuri nelikirjain josa elämää luova osa HVH (565 dna’n rakenenne!) on juuri kolmikirjain!

4 kommenttia

 • ismo malinen sanoo:

  Nuo ovat mielenkiintoisia lukuja, ne kertovat järjestyksestä, eivät kaaoksesta. Jumalan järjestyksen, ei epäjärjestyksen Jumala.

  Luomakunta toimii tarkkojen ja edeltä määrättyjen lakien mukaan. Mitään ei ole lopulta ole sattuman varassa.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Pekka Väisänen sanoo:

  Kirjoittamanne on kovasti mielenkiintosta asiaa.

  Kun ehditte voisitteko selventää kirkon perisyntikäsitystä tulla Jumalan kaltaisiksi, ja kuitenkin kirkon mukaan ikävän suvullisesti siirtyvän kirouksen kantajiksi. Olette käärmeen pään asiassa jo tästä kirjoittanut mutta tämä vaivan asia kiinnostaisi. Kiitos!

  Ilmoita asiaton kommentti
  • Seppo Heinola sanoo:

   Sorry,muta en oikein oivalla kysymystä. Miten perisyntikäsityksessä tullaan kikron mukan jumalan kaltaisiksi?

   Ilmoita asiaton kommentti
  • Pekka Väisänen sanoo:

   Kahdeksannen päivän asiana Jumala kielsi vaikka hyvin tiesi Ihmisen olevan tottelematta. Kyseessä on näin asia minkä täytyy liittyä Ihmiselle annettuun vapauteen ja omantunnonasiaan Ihmisen kehittymistä varten. Kirkon ymmärrys suvullisesti siirtyvästä vaivasta pitäisi muuttaa saaduiksi kehityslahjoiksi.

   Kirkko ei halua Ihmisen pääsevän eteenpäin henkisessä kehityksessään toisin sanoen kirkko haluaa Ihmisen pysyvän kiinni luonnossa ja perisynnissä kamppailevana olentona viettiensä ja viehtymyksiensä armoilla voidakseen pelastaa Ihmistä uudelleen ja uudelleen kerta toisensa jälkeen tuottamalla samanaikaisesti huonoa opetuksen traditiota ja vielä Jumalaan liittyen.

   Näin kirkko ei halua Ihmisen jumalistuvan ja pääsevän lähemmäs Kristusta esimerkissä minkä Hän antoi. Samalla asia estää myös Jeesuksen kolmen hyvän opetuksen kestävän seuraamisen.

   Ilmoita asiaton kommentti
 • Kirjoittaja

  Kirjoittajan viimeisimmät blogit

  Kirjoittajan luetuimmat blogit

  Kirjoittajan kommentoiduimmat blogit