Haussa johtaja kirkon toiminnalle

Haemme johtajaa toiminnalle! Meillä on sanaa, leipää, leikkejä ja musiikkia. Pyhää vettä ja kraanavettä. Yhdessäoloa ja yksityistä sielunhoitoa. On teema-keskusteluryhmiä, tempauksia sekä säännöllistä toimintaa: piirit pyörivät!

Hyvä johtaja-kandidaatti, meillä on myös brändi! Lauantain brunssimme on kasvanut sellaiseksi. Sinne tullaan kaikenlaisissa kokoonpanoissa syömään hyvin ja viihtymään. Erityisesti lapsiperheet ovat iloinneet siitä.

On muitakin brändi-potentiaaleja. Markkiointikanaviakin! Ja valtavasti asiakkaita, tai ainakin toiminnallisia ihmisiä, vaativista vaatimattomiin. Valkoisista mustiin, keltaisista punanenäisiin. Tulevat kaikissa elämän väreissään!

Mainitsinko jo, että olemme aivan Linnanmäen naapurissa? Meille on helppo löytää! Ja koska joillekin kirkon rappuset ovat vaativia kiivetä, avasimme oven katutasolta.

Helsingissä sijaitsevaan Alppilan kirkkoon etsitään uutta toiminnanjohtajaa (12.2. mennessä). Kiitos työn hienosti käynnistäneen Kari Latvuksen, edellytykset eteenpäinmenolle on luotu!

Viestintä- ja verkostointitaidot olisi hyvä olla hallussa, esimies-, vapaaehtoisrykrytointi- ja esiintymistaidot myös. Diakoninen työnäky vahva bonus. Alppilan kirkko on Kallion seurakunnan yksi toimitila.  Ja koska ollaan kirkossa, niin on myös jumalanpalveluksia. Siksi toiminnanjohtajan pitää olla pappi.

Pitääkö? Hyvä toiminnanjohtaja osaisi varmasti tehdä töitä yhdessä (ilmoituksessa mainitun) "Alppilan kirkon messuyhteisön pääpapin" kanssa olematta itse se.  Työhön on erillisrahoitus ja se on määräaikainen. Mitä olisi tapahtunut, jos innostavaan kirkko-työpisteen toimintaan olisikin haettu laajalla skaalalla vain johtajaa?

Kirjoittaja

Annmari Salmela
Annmari Salmela

Avara katse, iloinen mieli, elämän seurannan avainpaikka vapaaehtoistyo.fi- sekä kotimaanapu.fi-palvelujen tuottajana Kirkkopalvelut ry:n hommissa.