Jouluevankeliumi al-Holin leirin orpolapsista

 

2:1 Ja tapahtui niinä päivinä, että pääministeri Sanna Marinin hallitukselta kävi käsky, kaksi orpolasta on tuotava Suomeen.

2:2 Tämä lasten palautus oli ensimmäinen al-Holin pakolaisleiriltä ja tapahtui Bašar al-Assadin ollessa Syyrian presidenttinä.

2:3 Ja Sanna Marinin hallitus joutui suuren vainon kohteeksi, kun se päätti kotiuttaa lapsia al-Holin leiristä. Helsingin oikeisto julisti kansallisen hätätilan. Suomi oli pelastettava kymmeneltä naiselta ja kolmeltakymmeneltä lapselta. Tämä oli heidän mielestään suurin koettelemus sitten talvisodan. Suojelupoliisi odotti tuhoa.

2:4 Kun orpolapsia oltiin tuomassa Suomeen, niin katso, tietäjiä tuli itäisiltä mailta Helsinkiin,  ja he kysyivät: "Missä on orpolasten olinpaikka? Sillä me näimme heidän  tähtensä itäisillä mailla ja olemme tulleet antamaan heille lahjamme."

2:5 Kun mestari Halla-aho sen kuuli, hämmästyi hän ja koko Helsingin oikeisto hänen kanssaan.

2:6 Ja hän kokosi kaikki Helsingin oikeistolaiset ylipapit ja kirjanoppineet ja kyseli heiltä, missä on oleva orpolasten sijoituspaikka.

2:7 Kun mestari Halla-aho ei saanut selvää vastausta,  niin silloin hän kutsui salaa tietäjät tykönsä ja tutkiskeli heiltä tarkoin, mihin kohtaan orpolasten tähti osoitti.

2:8 Ja hän lähetti heidät matkaan sanoen: "Menkää ja tiedustelkaa tarkasti orpolapsista ja kun heidät löydätte, niin ilmoittakaa minulle, että minäkin tulisin heitä tervehtimään. Minun suomalaiseni tahtovat tietää, missä on suuren huomion kohde."

2:9 Kuultuaan Halla-ahon sanat he lähtivät matkalle; ja katso, tähti, jonka he olivat itäisillä mailla nähneet, kulki heidän edellään, kunnes se tuli sen paikan päälle, johon orpolapset piti sijoitettaman.

2:10 Nähdessään tähden he ihastuivat ylen suuresti.

2:11 Niin he menivät taloon ja näkivät, etteivät orpolapset olleet vielä päässeet tulemaan uuteen kotiinsa.  Tietäjien oli kiireesti palattava maahansa, joten he jättivät lahjansa taloon, kaksi matkapuhelinta, kaukoputken, piirtämänsä tähtikartan ja Saint-Exupéryn kirjan Pikku prinssi.

2:12 Ja ääni taivaasta kielsi heitä mestari Halla-ahon tykö palaamasta, ja he menivät toista tietä takaisin maahansa.

2:13 Silloin mestari Halla-aho, nähtyään, että tietäjät olivat hänet pettäneet, vihastui kovin ja käski maalittaa kaikki lapset Suomessa, kuusivuotiaat ja nuoremmat maahanmuuttajat, sen mukaan kuin hän oli paikkaa tietäjiltä tarkoin tiedustellut.

2:14 Samaan aikaan, kun tietäjät olivat palaamassa maahansa,  orpolapset istuivat lentokentältä  lähtevässä autossa. Oli yö.

2:15 "Ollaan Suomessa", toinen lapsista sanoi ja osoitti ulos."Miksi on niin paljon eri värisiä valoja?"

2:16 "Suomessa vietetään joulua", viranomainen vastasi. "Kaikilla on hyvä tahto ja rauha maassa."

2:17 Ja katso, mestari Halla-aholle uskolliset olivat lentokentällä odottamassa, milloin orpolasten auto ajaa ohitse. Kun he näkivät lasten auton, he nostivat suuren metelin ja puivat nyrkkiä.

2:18 "Katso", toinen lapsista parahti, "isis on täällä!"

2:19 Ja he pelkäsivät suuresti.

 

Twiitti, joka johti Jouluevankeliumin kirjoittamiseen: "Al-holin lapsosten kotiuttamista seuraamassa." Video lentokentän tapahtumista löytyy YouTubesta linkistä: "Liveä nyt"

Kommentti YouTubessa kertoo, minkälaista satoa perussuomalaisten kylvö tuottaa ja mihin mukaan menivät niin kokoomus kuin kristillisdemokraatit: "MIKSEI VIRANOMAISET EI VOI SANOA SUORAAN, ET HALLITUS PÄÄSTI JIHADISTIT SUOMEEN." Ei, vaan jihadistit ovat oman maan satoa. He pyrkivät samaan kuin isis. Heillä on kalifaatti siten kuin se määritellään: "Julistuksessa lisätään, että "kaikkien emiraattien, ryhmien, valtioiden ja organisaatioiden laillisuus katoaa kun kalifin johto ja hänen joukkonsa leviää niiden alueille".

 

.

9 kommenttia

 • Tapio Tuomaala sanoo:

  Hyvää ja Rauhallista Joulua Kotimaan lukijoille ja toimitukselle!

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Seija Rantanen sanoo:

  Jotkut kristillisetkin piirit (ottaen huomioon, että KD ja PS olivat nähdäkseni vaaliliitossa ainakin joissakin vaalipiireissä) jakavat siis saman ideologian perussuomalaisten kanssa.

  Minusta on järkyttävää, että kukaan kristityksi itseään nimittävä ihminen voi liittoutua mihinkään sellaiseen toimintaan, jonka tarkoituksena on lasten ja naisten tappaminen. Mutta nähtävästi valkoiset heterot nuoret miehet ovat:

  Mynämäen kunnanvaltuutettu Mika Hurme (ps) ehdotti henkilökohtaisella Facebook-tilillään Syyrian al-Holin leirillä olevien ihmisten ampumista.

  Hurme on poistanut päivityksen, mutta Turun Sanomilla on eilen torstaina kello 16 otettu kuvakaappaus Hurmeen kirjoittamasta tekstistä.

  – Eikö niitä Al-holin leirillä olevia ihmisiä nyt vaan vois ampua. Loppuu se perkeleen jahnaaminen. Terroristeja kaikki! Henki pois vaan saatana!! Hurme kirjoitti.

  Turun Sanomat soitti Hurmeelle sen jälkeen, kun päivitys oli jo poistettu.

  Mika Hurme, pitääkö paikkansa, että olet tehnyt tällaisen päivityksen?

  – En ole tehnyt tällaista päivitystä kyllä.

  Meillä on kuvakaappaus siitä päivityksestä, joka Facebookissa oli. Väitätkö vielä, ettet ole tehnyt sitä päivitystä?

  – Noo, saattaa se olla, että olen tulistuksissani sellaisen tehnyt. En halua kommentoida asiaa sen enempää.

  Voitko nyt kuitenkin kertoa, miksi tällaisen päivityksen teit?

  – En tiedä. En kommentoi enempää, kiitos.

  Ilmoita asiaton kommentti
  • Tapio Tuomaala sanoo:

   Perussuomalaiset tuovat entistä hanakammin esiin agendaansa. Kun Halla-ahon gallup nousulle ei ole näkyvissä ylärajaa, niin osa porukasta ei malta odottaa tulevia vallan päiviä, vaan julistaa perusuomalaisen aatteen sisintä olemusta estoitta. He näkevät jo itsenä voittajina ja nousevat kumpujen yöstä julistamaan tuomion sanomaa epäpuhtaille ihmisille.

   Halla-aho on samassa tilanteessa kuin Timo Soini, joka ei voinut antaa kenkää sen enempää rikostuomion saaneelle Halla-aholle kuin muillekaan rasisteille. Jos antaa lähtöpassit ääriajattelua julkisesti esittäville, niin puolueen ydinkannattajat pettyvät ja ryhtyvät etsimään uutta johtajaa.

   Petteri Orpon ja Sari Essayahin kompassin neula on juuttunut Halla-ahon suuntaan. He ovat päätyneet siihen, että Halla-ahon pelko on viisauden alku. Siksi he kuuntelevat tarkalla ja aralla korvalla mestarin sanoja ja nousevat seisomaan isänmaallisesti mestarin tullessa sisään. He odottavat pääsevänsä samalle punaiselle matolle seuraavien eduskuntavaalien jälkeen kuin Halla-aho. Oikeiston kannalta vallan portin avaimet ovat Halla-ahon taskussa. Ja koko tämä nurinpäin käännetty pyramidi saa voimansa ja valtansa rasistisesta perussuomalaisten ydinjoukosta, pyramidin huippukivesta, joka kaatoi Soinin ja voi kaataa Halla-ahon ohella pyramidin kyljelleen. Miten pitää pyramidin huippukivi tyytyväisensä ja kylläisenä se aika, että päästään avaamaan vallan portit, kas siinä Halla-ahon, mutta myös ja OrponEssayahin kolmivuotinen pulma? Paljon pitää niellä Porvoon joen kuravettä, ennen kuin pääsee maaliin. Sitä ennen voi saada kuravedestä monenlaista pöpöä ja loista, jotka vievät tautivuoteeseen.

   Ilmoita asiaton kommentti
  • Seija Rantanen sanoo:

   Kuulostaa jotenkin tutulta tämä Suomen nykyinen poliittinen ilmapiiri ja kielenkäyttö. Mikäs tästä nyt nouseekaan mieleeni? Ai niin, silloin joskus 1930-luvulla tuollaisia ajatuksia ruvettiin esittämään suureen ääneen yhdessä ja toisessakin Euroopan maassa. Ja me kaikki tiedämme, mitä sitten tapahtui…

   Ilmoita asiaton kommentti
 • Pekka Väisänen sanoo:

  Ajankohdista aina saa puhua.

  Paavi Benedictus XVI kertoi tiistaina julkaistussa kirjassaan, ettei Jeesus todellisuudessa syntynyt ajanlaskun alussa. Katolisen kirkon johtajan mukaan vapahtaja syntyi useita vuosia aiemmin.

  Kirjassaan paavi kertoo laskuvirheen tapahtuneen noin 1500 vuotta sitten, kun munkki Dionysius Exiguus, kristillisen ajanlaskun isä, loi modernin kristillisen kalenterin.

  Tutkijat ovat jo vuosikausia käyneet keskustelua syntymän todellisesta ajankohdasta, ja arveluja nykytulkinnan epätarkkuudesta on esitetty aiemminkin.

  On asia kirjasta jo vanha, mutta kertoo miksei yksi Jeesuksen aikalainen kirjoittanut Jeesuksesta mitään. Kenestähän on kysymys.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Tapio Tuomaala sanoo:

  Melkoista tasapainoilua ulkoministeri Haavistolta, kun oppositio on koettanut pudottaa hänet ministerinuoralta ja samaan aikaan orpolapset on pitänyt pelastaa al-Holin leiristä.

  https://www.is.fi/politiikka/art-2000006353945.html

  Halla-ahon ja Orpon vahingoksi ulkoministerinä oli punavihreä suvakki, mikä taas oli orpolasten pelastukseksi. Tällaisissa asioissa veri punnitaan ja vuohet erottuvat lampaista.

  Kerran Jeesus tulee erottamaan oikeamieliset vääristä. Silloin eivät auta vanhurskaudet, vaan mitä teit Jeesuksen vähimmille sisarille, veljille ja äideille, oudoille.

  Toki on niin, että perusperussuomalaisten ymv. mielestä Haavisto ja orpolapset ovat vuohia ja he itse ovat lampaita. Oikeamielisyys on ihmisten kesken yhtä venyvä käsite kuin omatunto. Venyy ja paukkuu kuin Jenkki purukumi.

  Nyt on onneksi Suomen politiikassa jouluinen linnarauha!

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Juhani Ketomäki sanoo:

  Tiettävästi siellä on vain 2 orpolasta. Tuomaalan oikeamielisessä maailmassa kaikki ovat orpoja.

  Ilmoita asiaton kommentti