Kiitos Kesäseuraradiosta

SRK:n kesäseuraradio on piristävä poikkeus mediakentässä. Se toimii kesä-heinäkuussa ja kuuluu koko maassa. Virret, Siioninlaulut ja toimitetut ohjelmat ovat hyvää kuultavaa kenelle tahansa. Suorat radioinnit Suviseuroista ja Reisjärven opistoseuroista sekä Ranuan opistoseuroista ovat todellista rukiista evästä sille, joka hiljentyy kuuntelemaan. Samalla minullekin on selvinnyt se eriomainen SRK:n järjestelytaito. Tämä korkeatasoinen kesäseuraradio on erinomainen esimerkki siitä. Katso tarkemmin SRK:n sivuilta!

4 kommenttia

 • Werner Janhonen sanoo:

  Kiitos hyvästä plogista. Vaikuttava tilaisuus. 80 000 osallistujaa joista jokainen osallistuu varmasti yli kymmeneen hengelliseen tilaisuuteen. Varmasti menee miljoona osallistumista rikki. Radio kuuntelijat boonusena peale.

  Kannattaa varmasti kuunnella. Pääkaupunkiseudulla radioasema 107.4

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Pekka Väisänen sanoo:

  Kyllä, sana on hyvää asiaa vaikkei kaikesta olisi samalla mielellä.

  Ilmoita asiaton kommentti
  • Pietari Kuittinen sanoo:

   Näin lestadiolaisuudesta “ulkopuolisena” totean. Juhannuspyhät meni Rauhan Sanan Juhannusseuroissa Ylimuoniolla Lapin lomamatkan kylkiäisinä. Evankeliumi oli hyvin selkeästi esillä ja….ilman omituista porukkahenkeä. Pitkällä kotimatkalla kuuntelimme SRK:n kesäseuraradiota. Evankeliumia oli sielläkin esillä, mutta vahvalla “jumalanvaltakunnan” , sen ainoan oikean seurakunnan korostuksella, aivan lastenohjelmasta lähtien. Helppo nakki minulle, kummassa rakennun. 🙂

   Ilmoita asiaton kommentti
 • Mika Rantanen sanoo:

  SRK, voisitte kyllä jo vihdoinkin lopettaa kokonaan ns. hoitokokousten pitämisen.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Kirjoittaja

  Ilpo Nurmenniemi

  Eläkeukkona päivästä toiseen, siinä on paras hetki tässä ja nyt.