Moniääninen kirkko

[embed=videolink]{"video":"http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JWToUATLGzs","width:400","height":"225"}[/embed]

                                                                                                                                                                                                                                                          

 

 

16 kommenttia

 • Tuomas Eskelinen sanoo:

  Jukka Kivimäki

  Kokonaan kolmas asia on, mitä tästä voi päätellä suhteessa kirkkoon. Ei välttämättä mitään.

  Olisiko: “Tule sellaisena, kuin olet. Muutu sellaiseksi, kuin me haluamme”.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Kari Roos sanoo:

  Kieltämättä tuli se Pohjois-Korean sotilasparaati mieleen… Ollaan ainakin yksimielisiä! Ja auta armias jos joku kompastuu ja menee väärään tahtiin… Ai että haluaisinko olla yksimielisessä kirkossa, hmmmm…

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Juha Hyrsky sanoo:

  Fruitcagen sävellys mutta minusta maailmaan ja kirkkoon mahtuu ääntä ja jokaisen omissa käsissä on se.miten suhtautuu saamaansa kritiikkiin tai mielipiteittensä perusteluvaatimuksiin. Tässä asiassa jokaisen pitääkin seistä omilla jaloillaan tässä ihmisen maailmassa.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Tuula Hölttä sanoo:

  Juha Hyrsky :”Tässä asiassa jokaisen pitääkin seistä omilla jaloillaan tässä ihmisen maailmassa.”

  Aivan ja kun olen muuttanut ”tapaa, jolla näen verkon” ja ottanut käyttöön Adblock Plus –ohjelman, joka estää joidenkin ohjelmien näkymisen, niin kun en nähnyt mitään Moniääninen kirkko – avauksessa, postasin kommentikseni yhden esimerkin sfäärien harmoniasta alkunsa saaneesta pentatonisesta sävelasteikosta.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Manu Ryösö sanoo:

  3. Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi, 4. tuo vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan, niin että hän asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala. 5. Ettekö muista, että minä, kun vielä olin teidän tykönänne, sanoin tämän teille? 6. Ja nyt te tiedätte, mikä pidättää, niin että hän vasta ajallansa ilmestyy. 7. Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää, 8. niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä, 9. tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä 10. ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua. 11. Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen, 12. että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen. 13. Mutta me olemme velvolliset aina kiittämään Jumalaa teidän tähtenne, veljet, te Herran rakastetut, sentähden että Jumala alusta alkaen valitsi teidät pelastukseen Hengen pyhityksessä ja uskossa totuuteen. 14. Siihen hän on myös kutsunut teidät meidän evankeliumimme kautta, omistamaan meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen kirkkauden. 15. Niin seisokaa siis, veljet, lujina ja pitäkää kiinni niistä opetuksista, joita olette oppineet joko meidän puheestamme tai kirjeestämme. 16. Ja meidän Herramme Jeesus Kristus itse ja Jumala, meidän Isämme, joka on rakastanut meitä ja armossa antanut meille iankaikkisen lohdutuksen ja hyvän toivon, 17. lohduttakoon teidän sydämiänne ja vahvistakoon teitä kaikessa hyvässä työssä ja puheessa.(2Tess.2:3-17)

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Lauri K E Levanto sanoo:

  Kiitos Teemu hieno visualisointi Janten Laista

  “Älä luule, että sinä olet jotain. Älä luule, että olet yhtä paljon kuin me. Älä luule että olet viisaampi kuin me. Älä kuvittele, että olet parempi kuin me. Älä luule, että tiedät enemmän kuin me. Älä luule, että olet enemmän kuin me. Älä luule, että sinä kelpaat johonkin. Älä naura meille Älä luule, että kukaan välittää sinusta. Älä luule, että voisit opettaa meille jotakin.”

  (Lähde: Sivistysssanakirja)

  Näinhän se hengellinen väkivalta toimii: Ketään ei pakoiteta. Sopudu tai lähde.

  Ilmoita asiaton kommentti