Nimet vielä

Enää puuttuvat nimet. Joukkokantelu on tosiasia. Taustalla lienee sama henkilö/henkilöt, jotka tällaista ovat harjoittaneet ennenkin. Kirkko on joutunut naurunalaiseksi. Ei ensimmäistä eikä viimeistäkään kertaa.

Kuka tahansa asiaa tunteva pystyi ennustamaan tämän. Miksi ei toimittu ajoissa?? En kertakaikkiaan voi käsittää. No nauretaan sitten. Housut on kintuissa.

En ymmärrä sitäkään, että tämän asian kanssa vatvotaan vuosia. Olisihan kirkolla oikeitakin ongelmia. Miksi oi miksi? Seksi on konservatiiville niin paha asia, että sitä pitää sitten koko ajan miettiä. Että kuka panee ja ketä? Näille "uskovaisille" tuntuu olevan yhteistä se, että muiden tekemiset kiinnostavat omia enemmän.

Mitä jos keskittyisi johonkin järkevään? Mene ongelle ja nauti elämästä. Keskity omaan seksuaalisuuteesi, älä toisten.

 

 

3 kommenttia

 • Salme Kaikusalo sanoo:

  ” Kirkko on joutunut naurunalaiseksi.” Blogisti

  Oletko todella sitä mieltä, että ainut asia miksi kirkko joutuu/on joutunut naurunalaiseksi on se, että joku on tehnyt ko. asiassa kantelun? Eikö jo se, että on toimittu niin, että on aihetta kanteluun, ole johtanut siihen, että kirkko on joutunut naurun alaiseksi?

  Mitä tulee avioliittokeskusteluun, niin tuskinpa monikaan on kiinnostunut aiheesta “Että kuka panee ja ketä?” kuten väität. Ihmiset ovat kiinnostuneita siitä, mitä Raamatun ilmoituksen mukaan avioliitolla tarkoitetaan, sen sisällöstä ja Raamatussa ilmoitetusta osapuolista, ovatko ne mies ja nainen vai jotain muuta.

  Miksi laitat sanan uskovainen lainausmerkkeihin? Epäiletkö kanssasi eri mieltä olevien henkilöiden uskovaisuutta tai pidätkö sitä jotenkin vääränlaisena?

  Ilmoita asiaton kommentti
 • kimmo wallentin sanoo:

  Salme,

  Kirkko on joutunut naurunalaiseksi yksinkertaisesti siitä syystä ettei ole – vaikka tasa-arvoinen avioliittolaki hyväksyttiin eduskunnassa jo joulukuussa 2014 – muuttanut sääntöjään niin, että niissä yksiselitteisesti kiellettäisiin papeilta homoparien vihkiminen avioliittoon. Aikaa olisi kyllä ollut ilman jahkailuja, fundeeraamisia, jähnäilyä, tupeksintaa ja piispojenkin kinastelua ja erimielisiä julkisuuteen päästettyjä lausuntoja.

  Siinä sitä nyt sitten seistään housut kintuissa kuten Johannes kirjoittaa.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Kari-Matti Laaksonen sanoo:

  “Siinä sitä nyt sitten seistään housut kintuissa”

  Juu – siitähän tässä taitaa kysymys olla.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Kirjoittaja

  Kirjoittajan viimeisimmät blogit

  Kirjoittajan luetuimmat blogit

  Kirjoittajan kommentoiduimmat blogit