Onnea, sateenkaariväki!

Eduskunta on päättänyt muuttaa avioliittolakia. Lain tultua voimaan myös miesparit ja naisparit toivat solmia avioliiton. Heidän rakkautensa toisiinsa on lain edessä samanarvoista kuin meidän heteroiden. Tänään iloitsemme tästä. Iloitsen siitä, että heidän sitoutumisensa, keskinäinen huolenpitonsa ja hellyytensä on jatkossa suomalaisen yhteiskunnan mielestä yhtä arvokasta kuin omani. Sorretut saavat vapautuksen.

Onnea, kaikille teille, joita laki tulee koskettammaan henkilökohtaisesti!

9 kommenttia

 • Kalevi Tikka sanoo:

  Eduskunnan äänestystulos oli riettauden riemuvoitto.

  Ilmoita asiaton kommentti
  • Arto Jääskeläinen sanoo:

   Mikä hinku sateenkaariväellä on avioliittoon kun asian olisi voinut hoitaa muita loukkaamatta “pariliittona” ? Nyt avioliitto väärennetään siitä mitä se on instituutiona aina ollut ja loukataan uskonto- tai puoluenäkemyksestä riippumatta puolta Suomea jolle avioliitto tarkoittaa samaa kuin meidän isiemme ja äitiemme avioliitto. Ulkopuolelta tulevat henkilöt määrittelevät avioliiton joksikin muuksi. Tuollainen pakkovalta herättää katkeruutta eikä mitään suvaitsevaisuutta.

   Ilmoita asiaton kommentti
  • Heikki Leppä sanoo:

   Tarkoittanet Sauli Niinistön esitystä, jossa lainsäädännössä olisi ollut termi ‘pariliitto’ tarkoittamassa kaikkea sitä mitä tulevassa laissa avioliitto tarkoittaa. Se olisi ollut mahdollinen, jos tulevan avioliittolain vastustajat olisivat ensisijassa halunneet pitää termin avioliitto poissa homo- ja lesbopareilta. sen sijaan he halusivat ensisijassa pitää mahdollisuuden syrjiä. Ja nyt on myöhäistä itkeä typerää strategiaa.

   Ilmoita asiaton kommentti
 • Jussi Tynkkynen sanoo:

  Yhdyn Heikin onnitteluihin. Uskoakseni tämä päivä on ollut monille suuren helpotuksen ja onnen päivä. <3

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Merja Ruuska sanoo:

  Myös minä haluan onnitella.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Kari-Matti Laaksonen sanoo:

  Montaa mieltä minäkin olen ollut tästä asiasta, mutta vilpittömästi onnittelen, koska sydän sanoo niin. Kysymys on loppujen lopuksi siitä, voiko hyvällä omallatunnolla katsoa (homoseksuaalia) lähimmäistä silmiin.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Risto Korhonen sanoo:

  Onnittelut. Eilen oli hieno päivä, josta alkoi uusi aika.

  Ilmoita asiaton kommentti
  • Juha Lehtinen sanoo:

   Katsokaa: uusi aika on tullut! Suomalaisen yhteiskunnan painopiste on virallisesti siirtynyt antikristilliseen suuntaan, ja sekö on lottovoitto Suomen ev.lut. kirkolle? Sanassa sanotaan “iloitkaa iloitsevien kanssa”. Mutta te Herran Jeesuksen Kristuksen palvelijat, älkää te iloitko tästä uudesta ajasta.

   Ilmoita asiaton kommentti