Sallikaa lasten tulla

Sallikaa lasten tulla älkääkä estäkö heitä! Idoli eli suuri stara on tulossa paikkakunnalle. Kiihkeimmät fanit asettuvat leiriin paikan edustalle saadakseen valita kohdan mistä jumalaansa tuijottavat. Oliko opetuslapsillakin samaa ajatusta. He olivat varanneet pysyvästi aitiopaikat Mestarin seurassa missä ikinä Hän esiintyi. Kun sitten äidit toivat lapsiaan siunattavaksi, niin hieno matineahetki saattoi muuttua äkillisesti joksikin muuksi.  Lasten ääni on alkanut häiritä. Opetuslapset raavaat miehet halusivat harrastaa tärkeää asiaa, joka tuottaisi heille merkittäviä yhteiskunnallisia asemia. Lapset eivät siihen kuvaan sopineet. He siis estivät lasten pääsyn Jeesuksen luo ja tilanne laukesi vasta sitten, kun Mestari puuttui asiaan. Hän sanoi kipeän asian opetuslapsilleen: Lapset ovat siis tärkeitä Hänelle, ehkä tärkeämpiä kuin opetuslapset ymmärsivät!

Kun tiedämme nyt miten tärkeitä lapset ovat Jeesukselle, niin miksi estämme lain voimalla heidän pääsynsä Jeesuksen luo! Miten on mahdollista, että kirkonkirjojen mukaan pieni vähemmistö voi saada aikaan niin suuria asioita? Niin suuria, ettemme kuule enää Mestarin sanoa: Sallikaa lasten tulla. Sallikaa lasten kuulla joulun sanoma! Sallikaa lasten laulaa suvivirttä! Sallikaa lasten kuulla lasten ystävästä Jeesuksesta! Miten voimme hukata Jeesuksen kehotuksen? Pitäisikö sanoa: Jo on kirves pantu puun juurelle???

3 kommenttia

 • Salme Kaikusalo sanoo:

  Pyrkimys estää lasten pääsy Jeesuksen yhteyteen, myös nykyaikana, on pyrkimystä estää lasten juurtuminen Jumalan yhteyteen, sillä estäjät tietävät, että lapsuudessa kylvetty siemen puhkeaa jossain elämän vaiheessa oraalle, kasvaa ja kantaa hedelmää.

  Moni vaikeuksiin joutunut ihminen on kertonut, että vaikeuksien keskellä he muistivat pyhäkoulussa tai muualla kerrotun Jeesuksen olemassaolon ja rukoilivat Häntä apuun.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • ismo malinen sanoo:

  Hyvin sanoitettu. Kovasti tuntuu jo vaikutukset näkyvän yhteiskunnassa. Jumalan pilkkaaminen TV:ssä ja muissa median foorumeissa on arkipäivää ja tiededokumentit pitävät kaikkea muuta mahdollisen, paitsi eivät Jumalaa. Saa nähdä, koska kansa herää huomaamaan, että se kulkee kohti pimeyttä…

  Vähemmästäkin menee pienet ja vähän isommatkin lapset sekaisin.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Kirjoittaja

  Lauri Lahtinen
  Lauri Lahtinen

  Olen eläkkeellä sotilasammatista. Vanhemmiten ovat hengelliset asiat tulleet tärkeiksi. Olen tuottanut päivänsanakirjan: Muruja Herran pöydästä. Agape-kodin pastorina tuotan joka torstai klo 12.00 noin puolentunnin live-lähetyksen, kun kokoontuminen ei nyyt onnistu kasvotusten.. NYt olen käsitellyt Vuorisaarnaa ja hakukone varmasti löytää, jos jotain kiinnostaa..

  Kirjoittajan viimeisimmät blogit

  Kirjoittajan luetuimmat blogit

  Kirjoittajan kommentoiduimmat blogit