Uuden vuoden alkaessa

Uusi vuosi

1. Sun kanssasi alkaa, oi Jeesukseni, Mä rohkenen taas tämän vuoden, Kun tiedän: Sä käyt minun vierelläni Sun kätes mun käteeni suoden. Sun kanssasi en minä pelkää.

2. Sun kätesi, jalkasi lävistetyt Sun työstäsi kertovat mulle. Ne kertovat syntien syntien päästöä nyt Ja armoa vain kirotulle. Sun kanssasi syntinen viihtyy.

3. Sun kanssasi riemu on loppumaton - Miks, sieluni, surra sä huolit? Nyt pois veren kauttahan syntini on, Kun, Jeesus, sä eestäni kuolit. On kanssasi rauha ja riemu.

4. Sun kanssasi siis olen onnellinen, Jos suot pahat päivätkin mulle. Kun luonani vain olet, riemuelen Ja kiitosta laulelen sulle. On kanssasi niin hyvä olla.

5. Sun kanssasi synkkiä laaksoja maan Saan kulkea turvassa taivaan. Kun vitsasi, sauvasi tukea saan, Ne antavat lohtua vaivaan. Sun kanssasi käyn kodin rauhaan.

6. Siks kulkea tahdon sun kanssasi näin Ne vuoteni, jotka sä annat. Maan muuttuvan murheista lähtiessäin Sä haavojes turvissa kannat Sun kanssasi taivahan riemuun.

Aikaisempi ja edellinen Siionin Kannel, numero 30.

4 kommenttia

 • Mika Rantanen sanoo:

  “Kyllä moni kristitty käy kärsimättömäksi kohdatessaan vaikeuksia. Kärsimättömyytensä vuoksi hän voi raivostua jopa aivan vähäpätöisten asioiden takia. Kun hän sitten toipuu, hän häpeää itseään.” C. F. W. Walther, Jumalan kyllä & Jumalan ei, lain ja evankeliumin tehtävä, s. 99, Sley-Kirjat, 1994. Tämäkin on kyllä totta. Tamänkin vuoksi tarvitsemme jatkuvasti Jeesuksen armoa ja anteeksiantamusta. Minä ainakin.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Mika Rantanen sanoo:

  Sillä Jumala ei ole antanut meille pelkuruuden henkeä, vaan voiman ja rakkauden ja raittiuden hengen. 2. Tim. 1:7

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Mika Rantanen sanoo:

  Sillä on hyvä, että sydän saa vahvistusta armosta. Hebr. 13:9

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Mika Rantanen sanoo:

  Yli kaiken varottavan varjele sydämesi, sillä sieltä elämä lähtee. Sananlaskut 4:23. Sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi. Room. 10:10

  Ilmoita asiaton kommentti