Vieraslajit

Ylen uutisista: "Ilmajoen seurakunta julkaisi sunnuntaina 12. heinäkuuta facebook-sivuillaan päivityksen, jossa viitattiin päivän epistolatekstiin sekä jaettiin runoilija Anna-Mari Kaskisen siihen liittyvä Ei ole vieraslajia -runo."

Evankeliumin mukainen, hieno ja oivaltava runo alkaa sanoilla:

"Ei ole vieraslajia,

ei täällä eikä siellä.

Olemme vaeltajia

ja kulkijoita Tiellä..."

Kun kalikka kalahtaa, niin koira älähtää.  "Lapuan hiippakunnan hiippakuntavaltuutettu Piia Kattelus (ps) on tehnyt hiippakunnalle kantelun Ilmajoen seurakunnan sunnuntaisesta messusta."

Ilmajoen seurakunta on löytänyt sen paikan, johon kirkon olisi syytä laajemmin asemoitua. Kirkon tehtävä on puolustaa niitä, joita puhdasrotuiset oikeaoppiset, kuten arjalaiset, pitävät vieraslajeina.

Ei Jeesus vierastanut sanoa mielipidettään vallanpitäjistä, poliitikoista. Kun hän sai kuulla, että Herodes tahtoo tappaa hänet vieraslajina, niin hän käski viedä vastausviestin ketulle.

Lista kansanedustajista, jotka äänestivät Mäenpään syytesuojan puolesta. Listasta lötyvät kristillisdemokraatit. Sama puu oksineen kantaa samaa hedelmää. Ja puun tuntee hedelmästään.

 

.

9 kommenttia

  • Samuel Kettunen sanoo:

    Höpsistä taas kerran, oikeaoppisuus tai Päivi ei kuulu tämän homman foorumiin. Tuskin niin kukaan lukija uskoneekaan. Jeesus itse kehoittaa oikeaan oppiin, vielä vahvistaen apostolien suulla välttämään kavalia juttuja ja höpsötyksiä, jotka ei rakenna mitenkään.

    Ilmoita asiaton kommentti
  • Timo Nokelainen sanoo:

    Tapio Tuomaala vetää taas mutkat suoraksi. Kuullaan nyt syytettyjenkin näkemyksiä. “…äänestettiin sananvapaudesta, ei rasismista.” https://www.paivirasanen.fi/blogi/

    Ilmoita asiaton kommentti